Szalad az idő :)

a két centiből egy

Jelenlegi olvasók

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • danimonka: Szia Mariann, annyira kedves vagy! Konkrétan meghatódtam! Nagyon jól esett amit írtál! :) Azt hisz... (2010.09.06. 23:20) kukucs
  • mariann49: Szia, én párszor kommenteltem,nem tudom,emlékszel-e? Londonban élek,van 3 felnott gyerekem,és nagy... (2010.08.25. 22:37) kukucs
  • anyamadár: Még mindig várjuk a híreket :) ti csak rendezkedjetek, dolgozzatok, pakoljatok meg minden, aztán í... (2010.07.21. 21:11) Minden rendben!
  • danimonka: @ilga: köszi :) a bútor persze relatíve sok/nagy meg minden :) de a boltnyitás nem rossz ötlet :) ... (2010.06.15. 22:50) Minden rendben!
  • anyamadár: Várom, várom a híreket, hogy sikerült a költözés, Zsombi hogy bírja? Dani? TEEE? :) (2010.06.13. 11:29) Minden rendben!
  • Utolsó 20

Képes eseménynaptár

Blog- és honlapajánló

Reklám

Pyry konyhája
Egy megbízható blogszakácskönyv
Göncölszekér
Versmegzenésítés biztos forrásból
Írka-firka együttes
Ír, skót zene kedvelőinek Budapestről

Tudomány

Akciós potenciál
Biológia mindenkinek
Kritikus biomassza
Egy remek tudományos blog szintén mindenkinek
A béka marad
Biológiával kapcsolatos tévhitek, félismeretek tisztázása

Mindennapok

Eszti blogja
Taiwan-ról
Pyry blogja
Salt Lake City és az USA magyar szemmel
Egy őrült könyvelő
Ypszi blogja
Szemrevaló
Könyv- és filmajánló Ypszitől
Christine
Angliából
Gyermekszoba
Hasznos ötletek blogja
Bonca emlékei
Edinburgh-ról
Anyamadár blogja
Dél-Angliából

Minden rendben!

2010.05.16. 22:30 :: danimonka

Csak összecsapva: az út olyan volt, hogy jobbat nem kívánhattam volna! Féltem, hogy az izgő-mozgó, mindent kipróbáló Zsomi (meg persze én magam) hogy fogja bírni a repülőutat, meg csak szimplán hogy megyek el klotyóra a repülőn, hiszen idegen helyen sírva fakad ha eltünök és ugye azok a kis fülkék nagyon kicsik. No, Zsomi a felszállás utáni pillanatban bealudt (eddig csak a kiságy vagy az autósülés jöhetett szóba elalvás témában) és bő másfél órát aludt az ölemben vagyis az út 3/4 részét. Amikor felébredt, akkor is jókisfiú módjára szépen elvolt (mondjuk nagy mázli volt, hogy a 3as ülést teljes egészében birtokolhattuk). Aztán a klotyó-problémában is teljesen meglepedt. Egy néni felajánlotta, hogy vigyáz rá, amíg eltünök, és azalatt is szépen elvolt.

Daniék - a kezdeti nehézségek ellenére - időben elindultak és minden a tervek szerint haladt (sőt az esti megérkezés helyett délutáni sikerült!). Legnagyobb rizikó itthon volt Magyarországon, az esőzések miatt, merthogy a 81-es úton mentek a cél felé, ahol aznap este már lezárásokat mondott be a rádió. De a lényeg: minden rendben :)

Köszönöm a jókívánságokat!

UI.: Második este volt nagyon nehéz. Zsomi nagyon sírt, kereste a kiságyát, a megszokott környezetet és persze apát (első este későn érkeztünk meg, úgyhogy bealudt hamar). Annyira keserves volt az egész (mindeközben tudom, hogy az már nem jön többé vissza...) vele együtt sírtam én is (jókis megnyugtató anya vagyok, nem?) Aztán azóta egyre rövidebb ideig sír, hamarabb megnyugszik, de nem jöhetek ki a szobából, amíg el nem alszik. Újra meg kell majd szoknia... (ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire megmarad benne a hely). Nappal nincs semmi gond. Jaaaj, de rendezkednék már! Türelem, türelem... ezt mondogatom Zsominak is :)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://danimonka.blog.hu/api/trackback/id/tr992008647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ilga 2010.05.17. 02:19:33

Ez nagyszerű! :-)
Mármint, hogy minden rendben volt, a változás minden apró -bár még jelentősnek és fájdalmasnak érzett- negatívumával egyetemben. (Most akkor mindenki mondja -akár lassan is, hogy mindenki értse...-: tü-re-lem, tü-re-lem!)
Annyira izgis, hogy milyen lehet a ház, hogyan fogjátok berendezni, megszokottá tenni! (Danó annyi mindent mesélt, hogy mennyi bútorotok van. Áruházat nyit, s meggazdagszik ebből? :-))
Mikor kezdesz a munkahelyeden? (Nem akarom persze elrontani a hangulatodat...)
Jah, és persze a szél itt is megvan, nem ússzátok meg! :-) (Csak Danóék a 81-es úton, ceggénykék... Amúgy annyi rossz jel volt az autóval kapcsolatban, annyit elárulhatnál: végül gyalog jöttek? :-D)
Isten hozott itthon benneteket! S persze adjon sok örömet, boldogságot és erőt! (A pakoláshoz mindenképp jól jön majd...)

ChristineK · http://christine-jartamban-keltemben.blogspot.com/ 2010.05.17. 08:33:11

Érezzétek jól magatokat otthon! Majd bele rázódtok. A csemete rád lesz ragadva pár napig rendesen, de utána meg fog nyugodni. Sok szerencsét az otthoni élethez!

anyamadár · http://atmenetiallapot.freeblog.hu/ 2010.06.13. 11:29:11

Várom, várom a híreket, hogy sikerült a költözés, Zsombi hogy bírja? Dani?
TEEE? :)

danimonka 2010.06.15. 22:50:14

@ilga: köszi :) a bútor persze relatíve sok/nagy meg minden :) de a boltnyitás nem rossz ötlet :) Jún elsejével kezdtem (máris múltidő) dolgozni és igenis elrontottad a hangulatom) :P Az autómizéria is megoldódott hál' Istennek. köszi a jókíváságokat!!!

@ChristineK: nagyon köszi szépen, igen, a ragadás megvolt/van nagyon élvezi az új helyzetet, bár a cumihoz sokkal jobban ragaszkodik...

@anyamadár: Jól sikerült a költözés meg minden végülis :) ne haragudj, hogy eddig nem írtam még, sajna nem sok időm van, pedig sokminden van bennem... de rajta vagyok a dolgon (blogköltözés is lesz...) Nagyon jól esik a kérdésed!!! És Ti is nagyon hiányoztok ám, olvasni sincs időm sajna :(

anyamadár · http://atmenetiallapot.freeblog.hu/ 2010.07.21. 21:11:24

Még mindig várjuk a híreket :)
ti csak rendezkedjetek, dolgozzatok, pakoljatok meg minden, aztán írj ha végre lesz egy kis időd :)
süti beállítások módosítása