Szalad az idő :)

a két centiből egy

Jelenlegi olvasók

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • danimonka: Szia Mariann, annyira kedves vagy! Konkrétan meghatódtam! Nagyon jól esett amit írtál! :) Azt hisz... (2010.09.06. 23:20) kukucs
  • mariann49: Szia, én párszor kommenteltem,nem tudom,emlékszel-e? Londonban élek,van 3 felnott gyerekem,és nagy... (2010.08.25. 22:37) kukucs
  • anyamadár: Még mindig várjuk a híreket :) ti csak rendezkedjetek, dolgozzatok, pakoljatok meg minden, aztán í... (2010.07.21. 21:11) Minden rendben!
  • danimonka: @ilga: köszi :) a bútor persze relatíve sok/nagy meg minden :) de a boltnyitás nem rossz ötlet :) ... (2010.06.15. 22:50) Minden rendben!
  • anyamadár: Várom, várom a híreket, hogy sikerült a költözés, Zsombi hogy bírja? Dani? TEEE? :) (2010.06.13. 11:29) Minden rendben!
  • Utolsó 20

Képes eseménynaptár

Blog- és honlapajánló

Reklám

Pyry konyhája
Egy megbízható blogszakácskönyv
Göncölszekér
Versmegzenésítés biztos forrásból
Írka-firka együttes
Ír, skót zene kedvelőinek Budapestről

Tudomány

Akciós potenciál
Biológia mindenkinek
Kritikus biomassza
Egy remek tudományos blog szintén mindenkinek
A béka marad
Biológiával kapcsolatos tévhitek, félismeretek tisztázása

Mindennapok

Eszti blogja
Taiwan-ról
Pyry blogja
Salt Lake City és az USA magyar szemmel
Egy őrült könyvelő
Ypszi blogja
Szemrevaló
Könyv- és filmajánló Ypszitől
Christine
Angliából
Gyermekszoba
Hasznos ötletek blogja
Bonca emlékei
Edinburgh-ról
Anyamadár blogja
Dél-Angliából

kukucs

2010.08.22. 22:40 :: danimonka

 Sziasztok. Vagyok, vagyunk, meg lényegében minden rendben. Nem magyarázkodásképp, de tényleg le szeretném írni a hosszú hallgatásom okait. Csak röviden. Minthogy a cuccaink 3 helyen is el voltak szórva, apránként jöttek, adagokban a dobozok (és még mindig lennének...). Júniustól pedig -teljes időben - beindult a munka. Nem panaszkodásképp írom, de Zsomi mellett a pakolás enyhén szólva kimerítő. Mivel a franc tudja előre, hogy épp bababarát holmi van-e a dobozokban, max egy szemhunyásnyira lehet elnézni. Nagyon nagy szortírozás közepette vagyunk még mindig. Jótanácsként mondom, nem szabad felhalmozni a cuccokat. (Amúgy ez egy igen erőteljes különbség a két hely között. Itthon mindenki gyűjt, félretesz, "Jó lesz ez még valamire". Persze megvan ennek a masszív oka, de ettől függetlenül a jótékonysági boltok hihetetlenül hiányoznak...) Más okból szintén jöttek a dobozok, amikkel ugyancsak foglalkozni kellett, közben Dani (még májusban) megvédte a diplomáját, meg el is ment nyelvvizsgázni (az eredményt még várjuk), aztán én meg - jelentős késéssel - jelentkeztem az őszi szakvizsgára, amit el sem tudok képzelni, hogy a túróba lesz (semmi anyagom nincs hozzá). Közben volt egy egyhetes szusszanásunk Keszthelyen, a Georgikumban, ahol egy 1907-ben készült mezőgazdasági gőzgépen zötyöghettünk (és mit gondoltok hol gyártották? John Fowler Ltd, Leeds.)  :) Nade, visszatérve az eredeti témára. Azt se panaszkodásképp írom, sőt baromi jól esik: szóval még egy hétvégénk se volt "nyugis", mindig jött valaki, vagy mi mentünk. Hú, lényegében össze se lehet hasonlítani az angliai hétvégékkel. Mondjuk ebben biztos, hogy közrejátszik az is, hogy üdülőhelyen lakunk (télen, gondolom csendesebb lesz). Rengeteg írhatnék van bennem, de ígérni nem merek. Az biztos, hogy ezt a blogot nem folytatom, elvégre már nem a ködös Albionban vagyunk (hanem a napos Velencén hehe, írhatnám, ami önmagában igaz, de nemcsak fehér van meg fekete...). A bloghely már megvan, próbálom kiismerni, viszont nem lesz ennyire nyilvános. Nem szeretnék senki elől eltűnni, kérésre szívesen megadom majd a címet. (Csak szeretném tudni konkrétabban, hogy kik olvassák az észrevételeimet, mert nem biztos, hogy teljesen diplomatikus tudok maradni...). 

Nagyon-nagyon hiányoznak nekem azok a blogok, akiket anno olvastam... valahogy át kell csoportosítanom a 24 órámat (biztos, hogy 24?)  :)

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://danimonka.blog.hu/api/trackback/id/tr462239929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mariann49 2010.08.25. 22:37:16

Szia,
én párszor kommenteltem,nem tudom,emlékszel-e?
Londonban élek,van 3 felnott gyerekem,és nagyon szerettelek olvasni.
Látod,még azóta is mindig benézek:)
Ha meghívós leszel,jó lenne,ha kaphatnék én is:)
Remélem,sikerult már eltuntetni a dobozokat!
Puszi Zsominak!
Mariann (ms.szell@gmail.com)

danimonka 2010.09.06. 23:20:45

Szia Mariann,
annyira kedves vagy! Konkrétan meghatódtam! Nagyon jól esett amit írtál! :) Azt hiszem a kommented adott egy nagy lendületet! :)
süti beállítások módosítása