Szalad az idő :)

a két centiből egy

Jelenlegi olvasók

Naptár

2008
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Utolsó kommentek

  • danimonka: Szia Mariann, annyira kedves vagy! Konkrétan meghatódtam! Nagyon jól esett amit írtál! :) Azt hisz... (2010.09.06. 23:20) kukucs
  • mariann49: Szia, én párszor kommenteltem,nem tudom,emlékszel-e? Londonban élek,van 3 felnott gyerekem,és nagy... (2010.08.25. 22:37) kukucs
  • anyamadár: Még mindig várjuk a híreket :) ti csak rendezkedjetek, dolgozzatok, pakoljatok meg minden, aztán í... (2010.07.21. 21:11) Minden rendben!
  • danimonka: @ilga: köszi :) a bútor persze relatíve sok/nagy meg minden :) de a boltnyitás nem rossz ötlet :) ... (2010.06.15. 22:50) Minden rendben!
  • anyamadár: Várom, várom a híreket, hogy sikerült a költözés, Zsombi hogy bírja? Dani? TEEE? :) (2010.06.13. 11:29) Minden rendben!
  • Utolsó 20

Képes eseménynaptár

Blog- és honlapajánló

Reklám

Pyry konyhája
Egy megbízható blogszakácskönyv
Göncölszekér
Versmegzenésítés biztos forrásból
Írka-firka együttes
Ír, skót zene kedvelőinek Budapestről

Tudomány

Akciós potenciál
Biológia mindenkinek
Kritikus biomassza
Egy remek tudományos blog szintén mindenkinek
A béka marad
Biológiával kapcsolatos tévhitek, félismeretek tisztázása

Mindennapok

Eszti blogja
Taiwan-ról
Pyry blogja
Salt Lake City és az USA magyar szemmel
Egy őrült könyvelő
Ypszi blogja
Szemrevaló
Könyv- és filmajánló Ypszitől
Christine
Angliából
Gyermekszoba
Hasznos ötletek blogja
Bonca emlékei
Edinburgh-ról
Anyamadár blogja
Dél-Angliából

Pedig megfogadtam...

2008.05.17. 15:52 :: danimonka

... azt, hogy legközelebb akkor írok, amikor valami pozitív tapasztalatra teszünk szert... najó, most így gondolkodva tudok is írni egyet. A tesco házhozszállítása. Minden úgy zajlott, ahogy ígérték a honlapon és tényleg megérkezett minden. Hú, ez most egy kicsit cinikusan hangzik... pedig tényleg nem úgy szántam :)
Viszont nem tudok kibékülni azzal, hogy a lejárt folyékony gyógyszereket simán kiöntik a csapba... és hogy ez a természetes, amikor rákérdeztem :( 
(igazszág szerint nem is értették miért kérdezek ilyet. Egyedül a közvetlen főnököm értette, de sajnos ő is természetesnek vette)
Otthon is így van, vagy csak én vagyok (megint) ilyen naív?
(tudom, hogy a patikák begyűjtik a lejárt, nem használt gyógyszereket, de azokat speciális helyre viszik, ugye? Mondjátok, hogy igen...)

Dani munkája még megvan, egy nagy szerencsének köszönhetően sikerült 15 fontért vennünk egy használt, jó állapotban levő biciklit. Így mostmár csupán elég 4:45-kor kelnie, hogy betekerjen 6-ra (pfu). Közben volt egy interjúja egy hangszerműhellyel, ami nagyon kecsegtetőnek hangzott. Ahogy Dani mesélte, elég komolynak tünt. Időre szét kellett szednie majd összeraknia egy fuvolát. Az egyetlen dolog amiből következtethettünk bármi eredményre, hogy a tulaj a kezébe adta az egyik 7000 fontos fuvolát... jó jel! :)
Persze teljesen 50-50%-os a dolog, majd meglátjuk. 

1 komment

süti beállítások módosítása