Szalad az idő :)

a két centiből egy

Jelenlegi olvasók

Naptár

2008
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Utolsó kommentek

  • danimonka: Szia Mariann, annyira kedves vagy! Konkrétan meghatódtam! Nagyon jól esett amit írtál! :) Azt hisz... (2010.09.06. 23:20) kukucs
  • mariann49: Szia, én párszor kommenteltem,nem tudom,emlékszel-e? Londonban élek,van 3 felnott gyerekem,és nagy... (2010.08.25. 22:37) kukucs
  • anyamadár: Még mindig várjuk a híreket :) ti csak rendezkedjetek, dolgozzatok, pakoljatok meg minden, aztán í... (2010.07.21. 21:11) Minden rendben!
  • danimonka: @ilga: köszi :) a bútor persze relatíve sok/nagy meg minden :) de a boltnyitás nem rossz ötlet :) ... (2010.06.15. 22:50) Minden rendben!
  • anyamadár: Várom, várom a híreket, hogy sikerült a költözés, Zsombi hogy bírja? Dani? TEEE? :) (2010.06.13. 11:29) Minden rendben!
  • Utolsó 20

Képes eseménynaptár

Blog- és honlapajánló

Reklám

Pyry konyhája
Egy megbízható blogszakácskönyv
Göncölszekér
Versmegzenésítés biztos forrásból
Írka-firka együttes
Ír, skót zene kedvelőinek Budapestről

Tudomány

Akciós potenciál
Biológia mindenkinek
Kritikus biomassza
Egy remek tudományos blog szintén mindenkinek
A béka marad
Biológiával kapcsolatos tévhitek, félismeretek tisztázása

Mindennapok

Eszti blogja
Taiwan-ról
Pyry blogja
Salt Lake City és az USA magyar szemmel
Egy őrült könyvelő
Ypszi blogja
Szemrevaló
Könyv- és filmajánló Ypszitől
Christine
Angliából
Gyermekszoba
Hasznos ötletek blogja
Bonca emlékei
Edinburgh-ról
Anyamadár blogja
Dél-Angliából

megvan!!!

2008.05.26. 16:30 :: danimonka

Múlt hét csütörtökön újra behívta Danit a hangszerműhely. Nem mondták miért, persze gondolta az ember, hogy döntöttek. Már ez is valami, mivel rengeteg helyről nem jeleztek vissza semmit. És... megkapta az állást! Képtelen vagyok kifejezni mit éreztünk... hihetetlen! Össze sem lehet hasonlítani azt a két légkört, hangulatot ami előtte illetve ezután volt itthon.
Június 2-án kezdhet. Ezt az utolsó hetet még "kiélvezi" a gyárban, de például pénteken, mikor ismét eljátszották velük reggel 6-kor, hogy "bocsi ma nem kelletek dolgozni", egészen máshogy fogadhatta...
Amúgy egészen elképesztő, hogy viszonyulnak ezekhez az emberekhez. És mindezt nemzetiségtől függetlenül (igaz, sokkal több a kelet-európai, mint az angol ezekben a gyárakban).

A jelentős változásnak köszönhetően Dani megszervezett egy kirándulást Saltaire-be. Ez egy kis település Bradfordtól észek-nyugatra, amit Sir Titus Salt alapított 1853-ban. Nevét az alapítóról és az ott kanyargó Aire folyóról kapta és a világörökség része. Itt több minden le van írva:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Saltaire_ipari_falu
Igazság szerint inkább a természet vonzott, így nem annyira a faluban voltunk, hanem egy 8,8 km-es túrát tettünk a Leeds-Liverpool csatorna mentén. Nagyon megnyugtató volt a zöldben lenni. Érdekes megfigyelést tehettünk, hogy egy nagyon szép, napos szombaton kutyásokon és egy kevés futón kívűl senki nem járt arrafelé...
Egy pár képet itt megtalálhattok :)
http://picasaweb.google.com/monika.buhaly/SaltaireIKirNdulS

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása