Szalad az idő :)

a két centiből egy

Jelenlegi olvasók

Utolsó kommentek

  • danimonka: Szia Mariann, annyira kedves vagy! Konkrétan meghatódtam! Nagyon jól esett amit írtál! :) Azt hisz... (2010.09.06. 23:20) kukucs
  • mariann49: Szia, én párszor kommenteltem,nem tudom,emlékszel-e? Londonban élek,van 3 felnott gyerekem,és nagy... (2010.08.25. 22:37) kukucs
  • anyamadár: Még mindig várjuk a híreket :) ti csak rendezkedjetek, dolgozzatok, pakoljatok meg minden, aztán í... (2010.07.21. 21:11) Minden rendben!
  • danimonka: @ilga: köszi :) a bútor persze relatíve sok/nagy meg minden :) de a boltnyitás nem rossz ötlet :) ... (2010.06.15. 22:50) Minden rendben!
  • anyamadár: Várom, várom a híreket, hogy sikerült a költözés, Zsombi hogy bírja? Dani? TEEE? :) (2010.06.13. 11:29) Minden rendben!
  • Utolsó 20

Képes eseménynaptár

Blog- és honlapajánló

Reklám

Pyry konyhája
Egy megbízható blogszakácskönyv
Göncölszekér
Versmegzenésítés biztos forrásból
Írka-firka együttes
Ír, skót zene kedvelőinek Budapestről

Tudomány

Akciós potenciál
Biológia mindenkinek
Kritikus biomassza
Egy remek tudományos blog szintén mindenkinek
A béka marad
Biológiával kapcsolatos tévhitek, félismeretek tisztázása

Mindennapok

Eszti blogja
Taiwan-ról
Pyry blogja
Salt Lake City és az USA magyar szemmel
Egy őrült könyvelő
Ypszi blogja
Szemrevaló
Könyv- és filmajánló Ypszitől
Christine
Angliából
Gyermekszoba
Hasznos ötletek blogja
Bonca emlékei
Edinburgh-ról
Anyamadár blogja
Dél-Angliából

Most már be vagyok parázva...

2009.01.02. 22:46 :: danimonka

Pedig lehet, hogy holnap se lesz semmi még... mindenesetre reggel hívjuk majd a kórházat... Ma hívtam Wendy-t, a védőnőt, mert arra gondoltam, hogy esetleg még egy ultrahang nem ártana, mielőtt beindítanák... (olvasgatok véleményeket, eseteket (tudom, nem kellene), és nem vagyok 100% biztos, hogy jó ha beindítják a szülést) Persze a túlhordás se jó, csak olyan jó lenne (lett volna?) ha magától indul el a vajúdás... Olyan eldönthetetlen ez az egész! Emiatt gondoltam még egy uh-ra, hogy megnézzék hogy fejlődött... Azt a választ kaptam, hogy felesleges... Most ezen felháborodjak, vagy örüljek? Totál össze vagyok kavarodva és persze félek is. Jaaaaj... na jól van, mindjárt összeszedem magam :P

 

2 komment

Sok-sok ilyen napot :)

2009.01.01. 20:57 :: danimonka

Ezt muszáj leírnom. Dani megtáltosodott a konyhában. A karácsonyi beigliétől már eleve oda meg vissza voltam, erre ma mi volt reggelire?! Az általa sütött fonott, foszlós kalács! Ha ez a terhesség hatása, akkor mindenképp kell még ilyen :)))

és a reggeli után:

Mindezek után tegnap a netről sikerült kinyomozni, hogy a BBC2 közvetíti a Bécsi Filharmonikusok Újévi koncertjét (igaz, csak a 2. részét, de így is kellemesen csalódtam, mert - csúnya előitélekkel tele - arra tippeltem, hogy itt olyanokat nem adnak le). Nemcsak magát a közvetítést élveztük, hanem arra is jó volt gondolni, hogy otthon sokan nézik ugyanúgy. A kilométerek lecsökkentek :)  (Az idei karmester - Daniel Barenboim - szerintem fantasztikusan dirigált)

Délután pedig egy nagyot sétáltunk az Oakwell Hall Country Park-ban. (http://www.batleyanddewsbury.co.uk/directory/listings/oakwell_hall_country_park/) Sajna odáig autóval kell menni, de megérte. Állítólag ez is egy jó szülésbeindító módszer... (na, ez majd kiderül) 

Van egy kapu a játszótér után, ami gondolom azért van, hogy csak a gyalogosok tudjanak azon a részen sétálni... vicces, mert a terhes nők se nagyon férnek át rajta :D oldalazva én sem, viszont szemből átfértem :P

Kisbálna :P

3 komment

süti beállítások módosítása