Szalad az idő :)

a két centiből egy

Jelenlegi olvasók

Utolsó kommentek

  • danimonka: Szia Mariann, annyira kedves vagy! Konkrétan meghatódtam! Nagyon jól esett amit írtál! :) Azt hisz... (2010.09.06. 23:20) kukucs
  • mariann49: Szia, én párszor kommenteltem,nem tudom,emlékszel-e? Londonban élek,van 3 felnott gyerekem,és nagy... (2010.08.25. 22:37) kukucs
  • anyamadár: Még mindig várjuk a híreket :) ti csak rendezkedjetek, dolgozzatok, pakoljatok meg minden, aztán í... (2010.07.21. 21:11) Minden rendben!
  • danimonka: @ilga: köszi :) a bútor persze relatíve sok/nagy meg minden :) de a boltnyitás nem rossz ötlet :) ... (2010.06.15. 22:50) Minden rendben!
  • anyamadár: Várom, várom a híreket, hogy sikerült a költözés, Zsombi hogy bírja? Dani? TEEE? :) (2010.06.13. 11:29) Minden rendben!
  • Utolsó 20

Képes eseménynaptár

Blog- és honlapajánló

Reklám

Pyry konyhája
Egy megbízható blogszakácskönyv
Göncölszekér
Versmegzenésítés biztos forrásból
Írka-firka együttes
Ír, skót zene kedvelőinek Budapestről

Tudomány

Akciós potenciál
Biológia mindenkinek
Kritikus biomassza
Egy remek tudományos blog szintén mindenkinek
A béka marad
Biológiával kapcsolatos tévhitek, félismeretek tisztázása

Mindennapok

Eszti blogja
Taiwan-ról
Pyry blogja
Salt Lake City és az USA magyar szemmel
Egy őrült könyvelő
Ypszi blogja
Szemrevaló
Könyv- és filmajánló Ypszitől
Christine
Angliából
Gyermekszoba
Hasznos ötletek blogja
Bonca emlékei
Edinburgh-ról
Anyamadár blogja
Dél-Angliából

árveréses megfázás

2009.04.09. 23:10 :: danimonka

Jessica Fletcher 2-től 3-ig nyomoz. Méghozzá a bbc2-n. A tv az egyetlen dolog aki visszaválaszol nekem napközben (ez már súlyos, tudom). Érdekes, hogy mindig ott történik gyilkosság, ahol épp sertepertél és mindig széles mosolya zárja a filmet. Mivel nincs távirányító a tv-hez (a tulaj hagyta itt, valószínűleg kidobta volna ha nincs ez a lakása) és elég korlátozottan tudok felugrálni a szoptatásból, tovább néztem a műsort. Az angolok kedvenc foglalatossága az árverés, legyen szó házról vagy bármi más kisebb-nagyobb tárgyról. (rengeteg ilyen műsor van) Az illető elviszi erre az árverésre a megunt tárgyát, leül az igen lelkes elemzővel, aki képes egy biliről is hosszú, összetett mondatokat kreálni, vagy legalább is megmondja az eredetét és négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre kielemzi. Egy aranyos helyzet alakult ki: a néni egy szép vázát szeretett volna pénzzé tenni, az elemző meg megkérdezte miért. Erre a válasz többek között az volt, hogy most még egyben van, nála nem biztos hogy ép maradna, ezért amíg ilyen jó állapotban van, inkább eladja. Következő bemondások egyike: "Let's put the vase under the hammer" (Tegyük a vázát a kalapács alá)  :)))

A hét elején valahogy megfáztam. Fogalmam sincs hogyan. Ráadásul voltam olyan buta, hogy nem fogadtam meg egy tanácsot, mármint hogy ne nagyon emelgessek nehéz dolgokat. Csak hát könnyebb volt Zsomit az autósüléssel cipelni ide-oda, ami így együtt már több mint 5 kiló. Persze én meg nem vagyok egy erőművész. Ennek hatása pedig az volt, hogy az izületeim (sajnos kívétel nélkül) veszettül fájtak. Na, ilyen amikor az ember totál kidől(ne), persze amennyire lehetett, mert így Zsomival nem sok lehetőség volt rá. Még jó, hogy lehet fekve szoptatni. Az elmúlt éjszaka Zsomi tündéri volt, rekordot döntöttünk: 8,5 órát átaludt. Az első ébresztése reggel 5-kor volt! Így 6 órát egyhuzamban aludhattam. Január 4-e óta a leghosszabb alvásom volt :)  Remélem ezt a bacit nem kapja el tőlem. Reggel szörcsögött egy kicsit, de tudott szopizni.

1 komment

süti beállítások módosítása