Szalad az idő :)

a két centiből egy

Jelenlegi olvasók

Utolsó kommentek

  • danimonka: Szia Mariann, annyira kedves vagy! Konkrétan meghatódtam! Nagyon jól esett amit írtál! :) Azt hisz... (2010.09.06. 23:20) kukucs
  • mariann49: Szia, én párszor kommenteltem,nem tudom,emlékszel-e? Londonban élek,van 3 felnott gyerekem,és nagy... (2010.08.25. 22:37) kukucs
  • anyamadár: Még mindig várjuk a híreket :) ti csak rendezkedjetek, dolgozzatok, pakoljatok meg minden, aztán í... (2010.07.21. 21:11) Minden rendben!
  • danimonka: @ilga: köszi :) a bútor persze relatíve sok/nagy meg minden :) de a boltnyitás nem rossz ötlet :) ... (2010.06.15. 22:50) Minden rendben!
  • anyamadár: Várom, várom a híreket, hogy sikerült a költözés, Zsombi hogy bírja? Dani? TEEE? :) (2010.06.13. 11:29) Minden rendben!
  • Utolsó 20

Képes eseménynaptár

Blog- és honlapajánló

Reklám

Pyry konyhája
Egy megbízható blogszakácskönyv
Göncölszekér
Versmegzenésítés biztos forrásból
Írka-firka együttes
Ír, skót zene kedvelőinek Budapestről

Tudomány

Akciós potenciál
Biológia mindenkinek
Kritikus biomassza
Egy remek tudományos blog szintén mindenkinek
A béka marad
Biológiával kapcsolatos tévhitek, félismeretek tisztázása

Mindennapok

Eszti blogja
Taiwan-ról
Pyry blogja
Salt Lake City és az USA magyar szemmel
Egy őrült könyvelő
Ypszi blogja
Szemrevaló
Könyv- és filmajánló Ypszitől
Christine
Angliából
Gyermekszoba
Hasznos ötletek blogja
Bonca emlékei
Edinburgh-ról
Anyamadár blogja
Dél-Angliából

perszehogy szükséges...

2009.09.27. 19:30 :: danimonka

 

Zsomi a játszó "kiságyban" pakolászik, rázza a csörgőt, belekiabál a joghurtos dobozba, lapozgatja a műanyag kiskönyvét, szóval elvan. Dani hangokat próbál összerakni a gitár segítségével (épp egy Jeszenyin vers van soron). Kezd sötétedni. Kb fél óra múlva fürdetés. Nekem meg ezzel a borzalommal kell foglalkoznom. "Élethosszig tartó tanulás", continuing professional development (és nagybetűkkel kellett volna írnom...). Március elsejéig kilencet minimum. Azt se tudom hogy működik. Ráadásul tréninges koromban egy másik honlapon keresztül csináltam két tesztet, ami teljesen máshogy néz ki... Tudom, hogy ez kell, persze, de mikor??? Nekiültem, hátha rájövök hogy működik az egész rendszer... persze nem megy. Megtalálom a leírását: 56 oldal pdf... ááá, játszani akarok Zsomival!

Dani épp ezt teszi. Szőnyegre pokróc, játékok is kiszabadulnak a "szabadba". A nagy kedvenc, amikor amit csak lehet egymásba rakok és egy szép torony lesz belőle, amit egy laza, kis babakezes mozdulattal fel lehet dönteni.  :)

Na, most meg se nem tanulok, se nem játszok... ezen gyorsan változtatunk :)

 

8 komment

süti beállítások módosítása