Szalad az idő :)

a két centiből egy

Jelenlegi olvasók

Utolsó kommentek

  • danimonka: Szia Mariann, annyira kedves vagy! Konkrétan meghatódtam! Nagyon jól esett amit írtál! :) Azt hisz... (2010.09.06. 23:20) kukucs
  • mariann49: Szia, én párszor kommenteltem,nem tudom,emlékszel-e? Londonban élek,van 3 felnott gyerekem,és nagy... (2010.08.25. 22:37) kukucs
  • anyamadár: Még mindig várjuk a híreket :) ti csak rendezkedjetek, dolgozzatok, pakoljatok meg minden, aztán í... (2010.07.21. 21:11) Minden rendben!
  • danimonka: @ilga: köszi :) a bútor persze relatíve sok/nagy meg minden :) de a boltnyitás nem rossz ötlet :) ... (2010.06.15. 22:50) Minden rendben!
  • anyamadár: Várom, várom a híreket, hogy sikerült a költözés, Zsombi hogy bírja? Dani? TEEE? :) (2010.06.13. 11:29) Minden rendben!
  • Utolsó 20

Képes eseménynaptár

Blog- és honlapajánló

Reklám

Pyry konyhája
Egy megbízható blogszakácskönyv
Göncölszekér
Versmegzenésítés biztos forrásból
Írka-firka együttes
Ír, skót zene kedvelőinek Budapestről

Tudomány

Akciós potenciál
Biológia mindenkinek
Kritikus biomassza
Egy remek tudományos blog szintén mindenkinek
A béka marad
Biológiával kapcsolatos tévhitek, félismeretek tisztázása

Mindennapok

Eszti blogja
Taiwan-ról
Pyry blogja
Salt Lake City és az USA magyar szemmel
Egy őrült könyvelő
Ypszi blogja
Szemrevaló
Könyv- és filmajánló Ypszitől
Christine
Angliából
Gyermekszoba
Hasznos ötletek blogja
Bonca emlékei
Edinburgh-ról
Anyamadár blogja
Dél-Angliából

mindenféle

2009.02.04. 00:32 :: danimonka

Mondanom se kell, a "payroll" osztályról (ahol elszámolták a "gyesemet") nem hívtak vissza. Ezt eljátszották azóta mégegyszer. Ma ismét felhívtam őket és közölték, hogy írásban nyújtsam be a problémám... no comment.

Ahogy otthon is lehetett a hírekben hallani, nagy hóesés volt itt, nagyon szép fehér minden. Zsomival az ablakon keresztül gyönyörködtünk (a rendelő parkolójában)  :))))) de hogy pontosabb legyen a kép: én gyönyörködtem, Zsomi bömbizett :) még nem nyűgözte le a látvány. Dani mesélte, hogy ma hazafele inkább az úton jött, mert a járdák nincsnek letakarítva és képtelenség ott közlekedni... csak ezt épp az autósok nem veszik figyelembe, úgyhogy kész életveszély... azon gondolkodik, hogy biztonságosabb lenne autóval mennie... Hazafelé jövet meglepve tapasztalta, hogy az egyik ház előtt takarítják a havat, de nem a járdáról, hanem a fenyő ágairól...

El kezdtem intézkedni Zsomi magyarországi anyakönyveztetése ügyében. Most már nem vagyok képes eldönteni melyik bürokratikusabb ország... mindegy. Fel kell kutatnunk egy tiszteletbeli konzult, aki hitelesíti az aláírásunkat... és ez csak egy dokumentum... további 9 dokumentum kell még, majd az útlevélkérelemhez további 4. Már csak azt nem tudom elképzelni, hogy egy pár hetes babáról hogy fogunk igazolványképet csináltatni... vicces lesz :)))

Még Zsomiról

Kezdi a buksiját tartani és egyre többet figyel ránk. Az esti lefekvés - amiről az előzőben írtam - működik, viszont a nappali annál kevésbé. A szopi-alvás fázisok váltják egymást, viszont az alvás csakis mellkason lehetéges, mert amint leteszem, beindul a bömbi (pedig volt már hogy elaludt letéve is, a mózes kosárban). Szóval így elég nehéz pl megebédelni. Mondjuk egy pár alvást kihasználva én is elszundítok a fotelben és így az éjszakai ill. hajnali alváshiányomat pótolhatom. Most jegyzetelem a ritmusát, hogy ráhangolódjak. Szóval tanuljuk egymást.  Nagyon jó babázni :)))

 

4 komment

süti beállítások módosítása