Szalad az idő :)

a két centiből egy

Jelenlegi olvasók

Utolsó kommentek

  • danimonka: Szia Mariann, annyira kedves vagy! Konkrétan meghatódtam! Nagyon jól esett amit írtál! :) Azt hisz... (2010.09.06. 23:20) kukucs
  • mariann49: Szia, én párszor kommenteltem,nem tudom,emlékszel-e? Londonban élek,van 3 felnott gyerekem,és nagy... (2010.08.25. 22:37) kukucs
  • anyamadár: Még mindig várjuk a híreket :) ti csak rendezkedjetek, dolgozzatok, pakoljatok meg minden, aztán í... (2010.07.21. 21:11) Minden rendben!
  • danimonka: @ilga: köszi :) a bútor persze relatíve sok/nagy meg minden :) de a boltnyitás nem rossz ötlet :) ... (2010.06.15. 22:50) Minden rendben!
  • anyamadár: Várom, várom a híreket, hogy sikerült a költözés, Zsombi hogy bírja? Dani? TEEE? :) (2010.06.13. 11:29) Minden rendben!
  • Utolsó 20

Képes eseménynaptár

Blog- és honlapajánló

Reklám

Pyry konyhája
Egy megbízható blogszakácskönyv
Göncölszekér
Versmegzenésítés biztos forrásból
Írka-firka együttes
Ír, skót zene kedvelőinek Budapestről

Tudomány

Akciós potenciál
Biológia mindenkinek
Kritikus biomassza
Egy remek tudományos blog szintén mindenkinek
A béka marad
Biológiával kapcsolatos tévhitek, félismeretek tisztázása

Mindennapok

Eszti blogja
Taiwan-ról
Pyry blogja
Salt Lake City és az USA magyar szemmel
Egy őrült könyvelő
Ypszi blogja
Szemrevaló
Könyv- és filmajánló Ypszitől
Christine
Angliából
Gyermekszoba
Hasznos ötletek blogja
Bonca emlékei
Edinburgh-ról
Anyamadár blogja
Dél-Angliából

össze-vissza

2009.04.16. 01:59 :: danimonka

Atyaég! Ránéztem a visszaszámlálóra! Már csak 3 nap! Ez lehetetlen... Annyira fura: 7 hónapja nem voltam otthon. Vajon Zsomi hogy fogja viselni az utazást? Mennyire fognak segíteni a légikísérők? Remélem minden rendben lesz.

Egyik beírásban azt ígértem, hogy visszaemlékezés gyanánt elkezdem leírni a kezdetektől az ittlétemet az angliai utazás-munka ügyben. Nem megy. Nemcsak időhiány miatt. Nem tudok ráhangolódni, de amennyire csak eszembejut felkavar egy kicsit. Semmi extrém, csak érzelmileg... nagyon nehéz volt. Nem csinálnám mégegyszer végig, vagy legalább is nem ennyi idősen. Vagy előtte jobban utánanézek az ország részeinek, területeinek, mi hol merre hány mérföld. (Pedig ez nagyon más addig, amíg nincs benne az ember). A nagy törést az autónk ellopása jelentette. Akkor elvágódott minden. Pont egy éve, Húsvétkor. Benő, a kis 18 éves, 3 ajtós Opel corsa. Mintha az első gyerekünk lett volna (akkor még..) Jó állapotban volt. És itt valakinek gyűjtési vágyból, vagy szórakozásból, vagy amire jelek utaltak idegengyűlöletből el kellett vennie tőlünk... azóta se került elő, semmi. Nem tudjuk mi történhetett vele... (és ezt mondták jó környéknek)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valami vidámabbal zárva. Az egyik angol csatornán szombatonként x. alkalommal zajlik a nagy tehetségkutató műsor. Szeretem ezeket a műsorokat, meg azt hogy tényleg lehetőséget kapnak emberek, hogy bemutassák mit tudnak. Tény és való, nem kímélik azokat, akik nem ütik meg a mércét. Most szombaton volt egy hölgy, aki hát hogyismondjam, meglepett mindnekit. Az egykori "chokito" reklám ugrott be: ne ítélj elsőre :))) De a kedvencemet, a görögöket, se hagyhatom ki. Akinek van ideje, javaslom nézze meg, fenomenálisak! :)

7 komment

süti beállítások módosítása